У Каразінському університеті 10 квітня 2019 р. відбулося урочисте святкування Дня факультету геології, географії рекреації і туризму. З цієї нагоди на факультеті та за його межами відбулися змагання з міні футболу, квест, гра “Географічна монополія” та інші настільні ігри. В актовій залі головного корпусу університету відбувся святковий концерт, а після концерту усіх бажаючих нагодували традиційною польовою кашою.

З привітальним словом до всіх присутніх звернулася декан факультету,     професор Пересадько Віліна Анатоліївна, побажала миру та успіхів.

Вручила нагороди учасникам та переможцям з міні футболу та Красновських читань.

 

Відсвяткувати День факультету ГГРТ зібралися професорсько-викладацький склад та студенти факультету. Серед колективів, що прийшли привітати факультет, був Інститут Конфуція, команда черлідерів, номер з художньої гімнастики. Також концерт прикрасив виступ студентів першокурсників. У програмі концерту було багато танцювальних, театральних та вокальних номерів від студентів та викладачів факультету, кожен з яких глядацька зала зустрічала бурхливими оваціями.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *